Over ons

Recentelijk vierden we het 85 jarig bestaan van de firma. In oktober 1928 sloegen de gebroeders Roger en Albert Ryckeman de handen in elkaar en richtten ze samen de Fiduciaire op. Dit deden ze nadat ze enkele jaren gewerkt hadden op de belastingsdienst van de overheid.

In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een van de toonaangevende marktspelers in West-Vlaanderen.
Na 41 jaren onder het bewind van de gebroeders Ryckeman was de tijd rijp om de zoon van Albert Ryckeman, Roger Jr. Ryckeman, aan te stellen als nieuwe zaakvoerder. Roger Ryckeman was zaakvoerder van 1969 tot 1992.

Tijdens zijn mandaat kwam er ook de noodzakelijke verhuis naar een groter kantoorgebouw. In 1987 verlaten we het huis in de Lauwerstraat en vestigen we ons in het nieuwe gebouw gelegen in de industriezone Het Waggelwater. Tot op heden is de Dirk Martensstraat onze uitvalsbasis om onze diensten te verstrekken.

In 1992 bleek er binnen de familie Ryckeman geen opvolging om de dagelijkse leiding van het kantoor verder te zetten. Daniƫl Defreyne en Raf Despierre hadden beiden reeds vele jaren voor de Fiduciaire Ryckeman gewerkt toen ze in 1992 de mogelijkheid kregen om de zaak over te nemen. Tot op heden zijn zij de vennoot-zaakvoerders van de Fiduciaire.

Onder de leiding van de vennoten staat een team van specialisten en ondersteunende medewerkers klaar om uw onderneming naar een hoger niveau te brengen.